تبلیغات
*دانستنی های مفید* - خواص نمك كامل دریا و زرشک

خواص نمك كامل دریا

- پایین آورنده فشارخون به دلیل داشتن   k.mg.ca   در تركیب آن.

2- كاهش برخی ورم ها : خصوصأ ورم دوران بارداری.

3- شستشو دهنده دندان ها.

4- بر طرف كننده بلغم ، سودا ، صفراء .

5- برای گند زدائی ( دباغی كردن پوست ، ماهی نمك سود ، و ...)

6- حاوی مقادیر مناسبی از ید (عنصر كلیدی در كاركرد غده تیروئید ) است .

7- از بین برنده سینوزیت ، استنشاق نمك بصورت آب نمك ، برای رفع سینوزیت موثر است .

8- ضد عفونت های گلو ، قر قره كردن آب نمك جهت از بین بردن عفونت های گلو مفید می باشد .

9- ضد لك : اگر به مقدار مساوی با زاج سفید كوبیده و خیسانده ، به صورت آب نمك و زاج ، ده دقیقه قبل از حمام به صورت بمالید ، لك های صورت را از بین خواهد برد .

10- برنزه كردن پوست : اگر به صورت آب نمك روی پوست مالیده شود و در معرض آفتاب قرار گیرد ، پوست را برنزه خواهد كرد .

11- جلو گیری از تاول در سوختگی ها : اگر نمك را آرد كرده و بصورت گرد در آورید و در زمان سوختگی بلافاصله روی محل بپاشید از تاول زدن جلو گیری می كند .

12- نگهداری تخم مرغ به مدت طولانی : یك لایه نمك و یك لایه تخم مرغ در سایه، تخم مرغ را به مدت طولانی سالم و بدن تغییرباقی خواهد گذارد. بر اساس تحقیقات به عمل آمده ، تنها راه سالم ماندن تخم مرغ از زمان تولید تا زمان مصرف در دنیا ، منحصر در این شیوه بومی است.

13- ضد عفونی كردن سبزی خوردن : پس از شستن سبزی خوردن ، آن را درون آب نمك قرار دهید كه در این صورت هم سبزی ضد عفونی شده و هم تا مدت زیادی تازه باقی می ماندو پلاسیده نمی شود. اگر مقداری سركه انگور نیز به آن افزوده شود طراوت و تازگی سبزی و زمان ماندگاری آن بیشتر خواهد شد.

14- نرم كننده لباسها : اگر بلافاصله پس از شستن چادر و لباسها آن ها را درون آب نمك قرار دهید ، لباسها نرم و لطیف خواهند ماند.

موارد استفاده از كیسه نمك

1-     برای درست كردن ماست چكیده.

2-   نگهداری حبوبات و خشكبار.

3-  آبكشی سبزی خوردن و نگهداری طولانی آن .

4-  از نوع كوچك آن به عنوان لیف حمام .

5-  برای تولید برخی محصولات كشاورزی مانند كشمش .

6-  به عنوان دستگیره و جهت امور نظافت .

 

خواص زرشک

خواص آب زرشک

ضد چربی ضد قند پایین آوردن فشار خون شستشو دهنده مثانه و كلیه كوچك كردن شكم تقویت قلب باز كردن رگها نابود كردن سنگهای كلیه و مثانه قابل استفاده برای تهیه انواع ترشیهای میوه تسكین دهنده روح و روان و اعصاب.

زرشک

خواص داروئی : قابض است. تقویت کننده قلب و کبد است. بواسیر خونی را درمان می‌کند. صفرابر است.

دم کرده زرشک را برای برطرف کردن ناراحتیهای دهان غرغره کنید.

خونریزی را برطرف می‌کند. برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است.

خواص ریشه و پوست ساقه

صفرابر و مسهل است. کبد را پاک و تقویت می‌کند. اعمال دستگاه گوارش را منظم می‌کند.

سوء هاضمه را از بین می‌برد. بی‌اشتهایی را برطرف می‌کند. نقرس و رماتیسم را برطرف می‌کند.

برای رفع یبوست مفید است. در درمان یرقان و زردی موثر است.

خانمهائی که بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند باید برای برطرف کردن آن از ریشه و ساقه زرشک استفاده کنند. آنهائی که مبتلا به ورم طحال هستند می‌توانند برای معالجه از این گیاه کمک بگیرند.

واریس را درمان می‌کند. برای معالجه بواسیر نافع است. برای برطرف کردن سوزش ادرار مفید است.

برای برطرف کردن سوزش ادرار مفید است. فشار خون را پائین می‌آورد. فشار خون را پائین می‌آورد.

برای شست و شوی چشم می‌توانید از جوشانده ریشه و ساقه و زرشک استفاده کنید.

خواص برگ: آب آوردگی بدن را برطرف می‌کند. اسهالهای مزمن را درمان می‌کند.

برگ زرشک دارای مقدار زیادی ویتامین C می‌باشد بنابراین در درمان بیماری اسکوربوت اثر مفید دارد.

جویدن برگ زرشک باعث محکم شدن لثه و دندان می‌شود.

درموقع آنژین و گلو درد ، دم کرده برگ زرشک را غرغره کنید.

طرزاستفاده : جوشانده زرشک: مقدار 20-10 گرم پوست ریشه یا ساقه و یا میوه زرشک را در یک لیتر آب ریخته و آنرا بجوش بیاورید سپس آنرا از روی اجاق برداشته بگذارید برای مدت 10 دقیقه بماند. این جوشانده را صاف کرده و با شکر یا عسل شیرین کنید. مقدار مصرف روزانه آن سه فنجان در فاصله بین غذاهاست.

دم کرده زرشک: مقدار 40 گرم زرشک را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید مدت 10 دقیقه بماند سپس آنرا با شکر یا عسل مخلوط کنید. مقدار مصرف آن سه فنجان در روز و در فاصله بین غذاهاست.

مضرات : مصرف مقدار زیاد زرشک و یا ساقه و برگ آن برای زنان حامله مناسب نیست زیرا رحم را تحریک می‌کند و ممکن است باعث سقط جنین شود.



تاریخ : شنبه 10 فروردین 1392 | 11:06 ق.ظ | نویسنده : مهدی مرادپور | نظرات
.: Weblog Themes By BlackSkin :.